2.1.2014

Sairastelua

Mun hyvä startti sai kyllä nyt takaiskun heti. Eli täällä maataan flunssan kourissa. Eli tunnustelin jo alkuviikosta ja viime viikonloppuna, että ei ihan terveenkirjoissa olla. Pahempi olo kuitenki meni ohi ja selvisin uuden vuoden vaihteesta ihan hyvin. Kuitenkin tuo juhliminen ja ulkona seisoskelu taisi kostautua, sillä eilen illalla nosti lämmön päälle. Nyt kärsitään sitten flunssasta. :(

Yritän nyt lepäillä ja vedellä vitamiineja sekä anopin mansikkamehua, että selviän tästä Superdieetin alkuun mennessä. Onneks tässä on viikonloppu aikaa lepäillä!

Kuva: Microsoft
Superdieetin ensimmäiset ohjeet tulee nyt viimeistään huomenna Fitfarmin sivuille. Sitten voikin lähtee hankkimaan ensi viikon ruokia valmiiksi jo etukäteen! On muuten kätevää ja helppoa kaupassakin käydä, kun saa valmiit määrät + ruokaohjeet.

Mulle tuli muuten tänään puhelimeen viesti, että yksi paketti olis postissa odottamassa noutajaansa. Iloa tänne peiton allekin siis! ;) Paketin sisällöstä lisää myöhemmin kunhan pääsen sen postista hakemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti