7.1.2014

Mahdoton päivä

Siis tää päivä on ollut aivan hirvee. Se alko ensinnäkin pommiin nukkumisella. Ei tää arkeen paluu sujunu aivan ongelmitta.

No kiireessä sitten lähdin töihin, ja totta kai unohdin eväät kotiin. Eli tää meni aivan täysin pilalle Superdieettiä ajatellen. Onneksi työpaikan ruokala tarjos tänään kaalipataa ja salaattipöydästäkin pystyin valitsemaan dieetin mukaisesti lautaselle täytettä. Punnitukset jäi nyt tekemättä, mutta yritin noin suurin piirtein oikean määrän lautaselle laittaa aineksia.

Aikataulullisesti sitten myös nuo ruokailut ei menny aivan suunnitelmien mukaan. Aamupalan nappasin suuhun just ennen töihin lähtöö (onneks on valmiiks määrätty mitä saan syödä, niin ei ollu vaikeuksia kehitellä aamupalaa kiireessä!:D). Lounaan sain syötyä myös suhtkoht oikeeseen aikaan (tietty ruokalan aukiolojen mukaan!). Välipalan vetäsin sitten äsken naamaan, kun kotiin saavuin. Eli sen kanssa ei nyt pysytty ihan aikataulumääräyksissä. Mutta loppuilta mennään sitten määräysten mukaan! Kyllä tää tästä. Huomenna eväät matkaan :P

Eilen illalla ja tänä aamuna olo oli tosi hyvä! Luulinkin, että olis tauti takana päin. Kuitenkin miun olo huononi tosi paljon työpäivän aikana ja nyt oon taas ihan tosi huonona. Eli en tänäänkään uskalla treeniä tehdä. Lenkki koiran kaa on kuitenkin tehtävä, joten aerobista tiedossa jälleen.

Toivotaan et loppuviikko sujuis vähän paremmissa merkeissä. Laitan myös loppuviikosta kasaan vähän näitä ajatuksia Superdieetin osalta. Plussia ja miinuksia. Molempia mielipiteitä tullu tässä jo parin päivän aikana esille :P

Nyt koira hihnan päähän ja lenkille MARS >


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti