4.1.2014

Kuulumisia sohvan pohjalta

Täällä edelleen ollaan toipilaana. Flunssa siis jatkaa sitkeää taistelua miua vastaan, ja tällä hetkellä on vienyt voiton jo useampana päivänä. Yritän nyt tän viikonlopun lepäillä sohvan pohjalla (ei kyllä millään malttais, kun on niiin tylsää!)

Eilen tuli Superdieetin ruoka- ja treeniohjeet. Ihanaa oli päästä tutustumaan <3 Ja hellapoliisin reseptitkin vaikutti hyville. Kiva päästä testailemaan niitä ^^, Saa vähän monipuolistettua päivien ruokailuja niiden avulla.

Huomenna pitäis sen verran sohvalta nousta, että kävis ostamassa kaikki tarvikkeet ensi viikoksi (tai ainakin alkuviikoksi!) Hieman hirvittää tuo ruoan määrä, kun OIKEESTI on paljon rahkaa, kasviksia, lihaa jne. Hauska nähdä kuinka paljon kauppaan uppookaan. Taidan Lidlissä käydä shoppailee, kun sieltä saa rahkat ja kasvikset ainakin normaalia halvemmalla :)

Tälle päivälle mies osti hieman tollasia herkutteluruokia. Ollaan molemmat kipeenä, eikä kyllä tällein sairastellessa tee mieli syödä muuta terveellistä kun hedelmiä ;) Tänään luvassa PALJON mandariinejä ja kiivejä, lisäksi hodareita ja cocktailpiirakoita. Nam. :)

Nyt jatkan Netflixissä seikkailua ja sohvalla lekottelua. Mukavaa päivää teille. Ulkoilkaa ja liikkukaa te munkin edestä :)

PS. Muistathan äänestää tossa oikeella. :)

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista sinne!
    Tääläkin kauppareissu tiedossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneks tässä taidetaan voiton puolella olla. Pääsee maanantaina heti starttaamaan treenitkin. Aika paljon tossa muuten on treenejä. Kun näin alottelijana ajattelee, niin aika huimalle määrälle tuntuu. Voi olla keho aika jumissa :P

      Poista