29.12.2013

Sunnuntaita

Sunnuntai on sujunu tosi mahtavissa tunnelmissa.


Aamulla starttasin päivän melko herkullisella aamiaisella. Joskaan ei kovin proteiinin täyteisellä. Mun pitäis kyl jostain hankkia jotain ohjenuoraa näihin ruokailuihin, että tulis kaikkia tarpeeks oikeissa suhteissa. Eli aamupalalla oli kaksi rouheleipää, joiden päällä Philadelphian levitettä, salaattia sekä kylmäsavulohta. Lisäksi söin purkillisen kahvijogurttia ja join vettä. 


Aamupalan jälkeen suuntasin paikalliselle kirpputorille, ja teinkin sieltä supereita löytöjä, esim Gleen ykköstuotantokauden hintaan 4euroo *ei paha*! Eli on myös panostettu tähän materialistiseen ja samalla myös henkiseenkin hyvinvointiin tänään :)

Kirpparilta tullessa pakotin (oikeesti PAKOTIN JA RAAHASIN) miehen sohvan pohjalta lenkkipoluille. Mies juos ja ite vetelin rinnalla pyörällä. Laitoin itelleni sellaset kilon jalkapainot nilkkoihin ni sain vähän lisävastusta omaan pyöräilyyn. Sellanen vajaan tunnin lenkki tuli tehtyä. Hitsi että oli hyvä olo lenkin jälkeen ^^,

Mun mies on kyllä tosi superheppu, sillä on aivan älyttömän hyvä kunto, joka on periä lapsuuden palloilulajeista. Aineenvaihdunnastakin oon tolle kateellinen, sillä se voi vetää napaansa ihan mitä vaan eikä se näy missään!

Iltapäivällä tuli välipalan jälkeen napattua jälkkäriks pari palaa geishasuklaata. Se näkyykin tossa alla tän päivän ruokailu-koosteessa punasella. Pitää varmaan heittää noi joulun jälkeiset suklaat roskiin, kun niitä noin herkästi alkaa napsimaan näköjään, jos on tarjolla! Katotaan mitä mies tuumaa, kun alan niitä roskiin kantamaan ;)

Loppupäivä on mennykin koiran kanssa telmiessä. Meillä asustaa tollane vajaan kahden vuoden ikäinen pieni mutta pippurinen koira. On kyllä ollu onni, että saatiin juuri tuollainen koira meille. Vaikka on kooltaan pieni, jaksaa kyllä päivästä toiseen olla energinen. Ja on muuten todella hyvä lenkkikaveri :) Jaksaa lenkin ku lenkin eikä luovuta kesken!

Äsken tekaisin meille vielä oma tekemän kinkkupitsan. Miun mielestä on paljon parempi tehdä itse esimerkiksi juuri pitsat. Tietää mitä ruoka pitää sisällään ja onhan tuo oma tekemä pitsa paljon terveellisempää kuin pizzerian pitsat. Tuli nautittua pitsan kanssa pieni lasillinen kylmää kokista, sekin tuli nyt punaisella tälle päivälle.

Mutta nyt jatkan TPS-Kalpa pelin katsomista! Mukavaa loppuiltaa teille. Huomenna olis tarkoitus mennä vihdoin ja viimein katsastamaan alennusmyyntien tarjonta. Kohteena on meidän kotikaupungin urheiluliikkeet. Pistän nyt kiellon itelleni muiden kuin urheiluvaatteiden hankintaan ennen kuin ollaan päästy 60 kilon puolelle. Ihmisellä pitää olla tavoitteita :)

Sunnuntaina napaan meni:
klo 8.30 2 x rouheleipäviipale lohella, salaatilla ja levitteellä, kahvijogurttia
klo 13.30 2 x ruisleipäviipale lohella, salaatilla ja margariinilla, mandariini ja banaani, jälkkärinä pari palaa geishasuklaata
klo 17.15 oma tekemää kinkkupitsaa ja lasillinen kokista
klo 21.30 banaani ja mandariini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti